Tietoa meistä

Business Shooting Clubin tarkoituksena on tarjota jäsenilleen virkistäviä elämyksiä, verkostoitumista hyvässä seurassa sekä antoisaa asiasisältöä. Pyrimme pitämään verkostomme mahdollisimman moninaisena ja toivomme jäseniksi kaikenkokoisia yrityksiä eri aloilta. Joukossamme on niin yksinyrittäjiä kuin suuria pörssiyhtiöitäkin, ja kohtaamme jokaisen samalla tavalla. Näemme mielellämme henkilöt yritysten takana, ja meillä kaikki ovat samalla viivalla.

Vaikka virkistäytyminen klubissa keskittyy ampumaurheiluun, siitä ei tarvitse olla kokemusta klubiin liittyessään – suurin osa jäsenistämme on ollut vasta-alkajia lähtiessään toimintaamme mukaan. Hyvässä seurassa oppii nopeasti! Tapaamme erittäin mielellämme uusia ihmisiä, joten jäsenenä olet tervetullut ottamaan klubitapahtumiin mukaan esimerkiksi yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi.

Klubin toimintaa pyörittää Business Shooting Club Kokkovuori Oy, jonka toimitusjohtajana toimii Janne Hokkanen. Jannella on pitkä kokemus haulikkoammunnan kouluttamisesta ja yritystapahtumien järjestämisestä, ja hän luotsaa klubia eteenpäin suurella sydämellä sekä aina uusista ideoista ja ihmisistä kiinnostuneena.

Arvomme

Yhteisöllisyys – toivomme klubista vahvaa yhteisöä, jonka jäsenet tekevät yhteistyötä keskenään ja auttavat toisiaan tekemään hyvää bisnestä

Aitous – näemme ihmiset yritysten takana, unohdamme turhat tittelit ja puhumme suoraan, ihminen ihmiselle

Vastuullinen harrastaminen – levitämme ampumaurheilun ilosanomaa verkostoitumisen lomassa vastuullisesti mutta sopivan kepeästi

Business Shooting Club, tietoa meistä, kuva 1